Urządzenia i Akcesoria
Pasta e lenticchie al pomodoro
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
1 porzione
Składniki
-
300 g di acqua
-
50 g di lenticchie verdi secche
-
½ spicchio di aglio
-
10 g olio extravergine di oliva
-
1 pomodoro pelato a pezzi
-
½ cucchiaino di sale
-
1 pizzico di pepe nero macinato fresco
-
85 g di pasta tipo ditalini
-
1 cucchiaino di prezzemolo tritato
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
21.8 g
Kalorie
2247.5 kJ /
537.5 kcal
Tłuszcz
2.8 g
Błonnik
9.9 g
Węglowodany
97 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ziti spezzati con ragù genovese
3 godz.
Ziti con ragù alla napoletana
1 godz. 30 min
Pasta e piselli
35 min
Pasta mista napoletana con sugo di fagioli
45 min
Pasta patate e provola
55 min
Pasta e patate con provola
1 godz.
Pasta patate e speck
40 min
Pasta e ceci con pomodorini
40 min
Pasta e fagioli alla napoletana
40 min
Pasta e ceci
40 min
Pasta e lenticchie
50 min
Pasta e fagioli cannellini
40 min