Pasta e patate con provola

Pasta e patate con provola

4.7 414 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porzioni

Składniki

  • di carota pelata e a pezzi
    80 g
  • di sedano a pezzi
    60 g
  • di cipolla a pezzi
    50 g
  • di olio extravergine di oliva
    50 g
  • di acqua
    600 g
  • pomodori ciliegino a metà
    4
  • di patate pelate e a cubetti (1 cm circa)
    400 g
  • dado per brodo vegetale
    1
  • di pasta mista
    200 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • Parmigiano Reggiano grattugiato, a piacere
  • di provola
    12 fette

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 502 kcal / 2100 kJ
Białko 21.9 g
Tłuszcz 28.8 g
Węglowodany 38.7 g
Błonnik 2.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...