
Urządzenia i Akcesoria
Pasta e patate con provola
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porzioni
Składniki
-
di carota pelata e a pezzi80 g
-
di sedano a pezzi60 g
-
di cipolla a pezzi50 g
-
di olio extravergine di oliva50 g
-
di acqua600 g
-
pomodori ciliegino a metà4
-
di patate pelate e a cubetti (1 cm circa)400 g
-
dado per brodo vegetale1
-
di pasta mista200 g
-
di sale1 cucchiaino
-
Parmigiano Reggiano grattugiato, a piacere
-
di provola12 fette
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
502 kcal /
2100 kJ
Białko
21.9 g
Tłuszcz
28.8 g
Węglowodany
38.7 g
Błonnik
2.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Patate
5 Przepisów
Włochy
Włochy