Pasta e ceci
TM6 TM5

Pasta e ceci

4.5 (206 ocen)

Składniki

  • 80 g di cipolla in quarti
  • 80 g di carota, pelata e a pezzi (2 cm circa)
  • 30 g di sedano a pezzi
  • 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati
  • olio extravergine di oliva q.b.
  • 400 g di ceci in scatola, scolati e sciacquati (vedere varianti)
  • 700 g di acqua
  • 2 cucchiaini di sale
  • 100 g di pomodori ciliegino a metà
  • 160 g di pasta per minestra (tipo ditalini)

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1372 kJ / 328 kcal
Białko
11.9 g
Węglowodany
49.7 g
Tłuszcz
10.5 g
Błonnik
8.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy