
Urządzenia i Akcesoria
Pasta e piselli
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
3 porzioni
Składniki
-
25 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
-
25 g di olio extravergine di oliva
-
25 g di cipolla
-
75 g di pancetta di maiale a cubetti
-
260 g di piselli surgelati
-
530 g di acqua
-
½ cucchiaino di sale
-
½ cucchiaio di dado per brodo vegetale
-
260 g di pasta tipo ditalini
-
1 pizzico di pepe
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
525 kcal /
2197 kJ
Białko
22.3 g
Tłuszcz
17.4 g
Węglowodany
74.4 g
Błonnik
2.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pasta
65 Przepisów
Włochy
Włochy