Pasta e piselli

Pasta e piselli

4.4 29 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
3 porzioni

Składniki

  • 25 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 25 g di olio extravergine di oliva
  • 25 g di cipolla
  • 75 g di pancetta di maiale a cubetti
  • 260 g di piselli surgelati
  • 530 g di acqua
  • ½ cucchiaino di sale
  • ½ cucchiaio di dado per brodo vegetale
    ½ cucchiaio dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
  • 260 g di pasta tipo ditalini
  • 1 pizzico di pepe

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 525 kcal / 2197 kJ
Białko 22.3 g
Tłuszcz 17.4 g
Węglowodany 74.4 g
Błonnik 2.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...