Pasta alla gricia

Pasta alla gricia

4.2 13 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 porzioni

Składniki

  • 50 g di pecorino Romano a pezzi (2-3 cm)
  • 10 g di olio extravergine di oliva
  • 75 g di guanciale di maiale a listarelle sottili (5-10 mm)
  • ½ cucchiaino di sale
  • 160 g di pasta tipo mezze maniche
  • pepe nero macinato a piacere

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 1576.9 mg
Białko 23.4 g
Kalorie 2278.5 kJ / 544.5 kcal
Tłuszcz 23.6 g
Błonnik 2.3 g
Tłuszcz nasycony 8.6 g
Węglowodany 63.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...