La cacio e pepe

La cacio e pepe

3.4 54 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 porzioni

Składniki

  • 320 g di pasta tipo tonnarelli
  • 15 - 20 grani di pepe nero
  • 200 g di pecorino Romano a pezzi (2-3 cm)
  • pepe nero macinato fresco a piacere

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 948.8 mg
Białko 21.9 g
Kalorie 2048.5 kJ / 489.5 kcal
Tłuszcz 17.7 g
Błonnik 2.5 g
Tłuszcz nasycony 8.7 g
Węglowodany 64.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...