
Urządzenia i Akcesoria
Vellutata di carote
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 porzioni
Składniki
-
di cipolla50 g
-
di carote pelate e a pezzi (2-3 cm)600 g
-
di patate pelate e a pezzi (2-3 cm)300 g
-
di acqua600 g
-
dado per brodo vegetale1 ½
-
di olio extravergine di oliva + q.b. per condire30 g
-
di panna (min. 30% di grassi)75 g
-
di sale (opcjonalnie)2 pizzichi
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
158 kcal /
661 kJ
Białko
2.5 g
Tłuszcz
9.7 g
Węglowodany
16.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Carote veg
5 Przepisów
Włochy
Włochy