
Urządzenia i Akcesoria
Duszone warzywa
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
2 porcje
Składniki
-
ząbek czosnku1
-
oliwy z oliwek10 g
-
kapusty pak choi pokrojonej w paski (patrz wskazówka) lub innego zielonego warzywa150 g
-
soli1 - 2 szczypty
-
pieprzu czarnego, mielonego1 szczypta
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
56.4 kcal /
235.8 kJ
Białko
1.3 g
Tłuszcz
5.1 g
Węglowodany
2.2 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Sód
159.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

KULINARNE ABC
203 Przepisy
Polska
Polska