Duszone warzywa

Duszone warzywa

5.0 2 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
2 porcje

Składniki

  • ząbek czosnku
    1
  • oliwy z oliwek
    10 g
  • kapusty pak choi pokrojonej w paski (patrz wskazówka) lub innego zielonego warzywa
    150 g
  • soli
    1 - 2 szczypty
  • pieprzu czarnego, mielonego
    1 szczypta

Wartości odżywcze na 1 porcję

Kalorie 56.4 kcal / 235.8 kJ
Białko 1.3 g
Tłuszcz 5.1 g
Węglowodany 2.2 g
Błonnik 0.8 g
Tłuszcz nasycony 0.8 g
Sód 159.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...