Urządzenia i Akcesoria
Gotowanie jajek
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 sztuki
Składniki
-
400 g wody o temperaturze pokojowej
-
4 jajka (rozmiar M), schłodzone
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Sód
65.1 mg
Białko
5.4 g
Kalorie
257.3 kJ /
61.5 kcal
Tłuszcz
4.1 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Węglowodany
0.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gotowanie na parze fasolki szparagowej (350-800 g)
25 Min
Gotowanie na parze fasolki szparagowej (200-300 g)
25 Min
Gotowanie kaszy jęczmiennej
20 Min
Gotowanie kaszy gryczanej
25 Min
Gotowanie dużej porcji ziemniaków (z osłoną noża miksującego)
40 Min
Gotowanie ziemniaków w koszyczku
35 Min
Gotowanie 300 g ryżu brązowego, długoziarnistego
55 Min
Gotowanie makaronu (TM5, TM6)
20 Min
Gotowanie ryżu
25 Min
Jajka sadzone na parze
15 Min
Duszone warzywa
10 Min
Purée ziemniaczane
50 Min