
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g wody o temperaturze pokojowej
- 4 jajka (rozmiar M), schłodzone
- Wartości odżywcze
- na 1 sztukę
- Kalorie
- 61.5 kcal / 257.3 kJ
- Białko
- 5.4 g
- Tłuszcz
- 4.1 g
- Węglowodany
- 0.3 g
- Błonnik
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.3 g
- Sód
- 65.1 mg