
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g wody, o temperaturze pokojowej
- 4 jajka (rozmiar M), schłodzone
- Wartości odżywcze
- na 1 sztukę
- Kalorie
- 257.3 kJ / 61.5 kcal
- Białko
- 5.4 g
- Węglowodany
- 0.3 g
- Tłuszcz
- 4.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.3 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 65.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Jajka sadzone na parze
Brak ocen
15 min
Gotowanie dużej porcji ziemniaków (z osłoną noża miksującego)
Brak ocen
40 min
Gotowanie kaszy bulgur
Brak ocen
25 min
Gotowanie kaszy gryczanej
Brak ocen
25 min
Gotowanie kaszy jęczmiennej
Brak ocen
20 min
Gotowanie ziemniaków w koszyczku
Brak ocen
35 min
Gotowanie 200 g kaszy orkiszowej pęczak
Brak ocen
35 min
Gotowanie 300 g kaszy orkiszowej pęczak
Brak ocen
35 min
Gotowanie 300 g ryżu brązowego, długoziarnistego
Brak ocen
55 min
Gotowanie makaronu
Brak ocen
20 min
Gotowanie ryżu
Brak ocen
25 min
Purée ziemniaczane
Brak ocen
50 min