Gotowanie jajek

4.8 1.4K ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 sztuki

Składniki

  • 400 g wody o temperaturze pokojowej
  • 4 jajka (rozmiar M), schłodzone

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 sztukę

Sód 65.1 mg
Białko 5.4 g
Kalorie 257.3 kJ / 61.5 kcal
Tłuszcz 4.1 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 1.3 g
Węglowodany 0.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...