Urządzenia i Akcesoria
Tagliatelle z marchewki i cukinii
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
6 porcji
Składniki
-
400 g marchewki
-
400 g cukinii małej, ze skórką
-
500 g wody
-
1 ½ łyżki oliwy z oliwek, extra virgin
-
1 łyżka soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
-
sól do smaku
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
54.8 mg
Białko
1.4 g
Kalorie
289 kJ /
69.1 kcal
Tłuszcz
3.7 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
0.6 g
Węglowodany
8.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pstrąg w sosie holenderskim
1 godz. 5 min
Mąka ze zmielonych ziaren zbóż
5 min
Purée warzywne
45 min
Filety z dorsza z masłem cytrusowym
50 min
Sorbet owocowy
5 min
Flan karmelowy
3 godz.
Nadziewane warzywa
1 godz. 20 min
Kalarepy faszerowane mięsem z indyka
1 godz. 25 min
Balsamiczny łosoś z makaronem z cukinii
45 min
Piersi kurczaka w sosie brzoskwiniowym
1 godz.
Zapiekanka z kalafiora
55 min
Surówka z mieszanych warzyw
10 min