
Urządzenia i Akcesoria
Rozdrabnianie parmezanu
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
100 g
Składniki
-
sera parmezan bez skórki, pokrojonego na kawałki (3 cm) lub innego twardego sera100 g
Wartości odżywcze na 100 g
Kalorie
392 kcal /
1640.1 kJ
Białko
35.8 g
Tłuszcz
25.8 g
Węglowodany
3.2 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
16.4 g
Sód
1376 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

KULINARNE ABC
203 Przepisy
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Kruszenie kostek lodu
5 min
Mielenie mięsa
35 min
Siekanie cebuli
5 min
Rozdrabnianie orzechów
5 min
Rumienienie 200 g pora
20 min
Mocne rumienienie 250 g cebuli szalotki
25 min
Delikatne rumienienie 250 g cebuli szalotki
20 min
Delikatne rumienienie cebuli i czosnku
20 min
Mocne rumienienie 200 g cebuli
25 min
Rumienienie 200-300 g cebuli
20 min
Delikatne rumienienie 200 g cebuli
20 min
Rozdrabnianie sera
5 min