Crema de avellanas, chocolate negro y dátiles

Crema de avellanas, chocolate negro y dátiles

5.0 2 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
750 g

Składniki

  • 150 g de dátiles sin hueso cortados por la mitad
  • 230 g de bebida de soja
  • 190 g de avellanas tostadas
  • 2 pellizco de sal
  • 150 g de chocolate negro (85% de cacao) en trozos
  • 25 g de aceite de girasol

Wartości odżywcze na 750 g

Kalorie 2725 kcal / 11403 kJ
Białko 54.6 g
Tłuszcz 212.1 g
Węglowodany 185.7 g
Błonnik 28.5 g
Tłuszcz nasycony 54 g
Sód 407.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...