![Crema de cacao casera Crema de cacao casera](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/349473B6-BA77-48E8-82EA-155E899363C4/Derivates/1995014f-18a8-4d93-8346-c996b4df7896.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de avellanas tostadas (sin sal ni piel)
- 340 g de chocolate negro (85% de cacao) fundido (ver sugerencia)
-
3
cucharadas de aceite de coco
lub 3 cucharadas de aceite de oliva - 1 cucharada de extracto natural de vainilla
- 1 pellizco de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 Receta completa
- Kalorie
- 16701 kJ / 3995 kcal
- Białko
- 60.4 g
- Węglowodany
- 169.7 g
- Tłuszcz
- 341.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 91.7 g
- Błonnik
- 63.6 g
- Sód
- 874.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Galletas de avena y dátiles
30 Min
Tortitas integrales con almendra y chocolate
30 Min
Tortitas de desayuno de avena y claras
30 Min
Tortitas de avena y arándanos
15 Min
Cookies de avena, plátano y cacao
1 Std. 45 Min
Pancakes de batata con crema de chocolate negro a la naranja
1 Std.
Galletas de avena y plátano
50min
Bizcochitos de batata dos chocolates
1 Std.
Bizcochitos de avena, chocolate y mandarina
50min
Crema de avellanas, chocolate negro y dátiles
5min
Tortitas de café, avena y lino
30 Min
Crema de leche, chocolate, avellanas y azúcar
15 Min