Crema de cacao casera

Crema de cacao casera

3.6 125 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
650 g

Składniki

  • 300 g de avellanas tostadas (sin sal ni piel)
  • 340 g de chocolate negro (85% de cacao) fundido (ver sugerencia)
  • 3 cucharadas de aceite de coco
    3 cucharadas de aceite de oliva
  • 1 cucharada de extracto natural de vainilla
  • 1 pellizco de sal

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 650 g

Sód 874.3 mg
Białko 60.4 g
Kalorie 16701 kJ / 3995 kcal
Tłuszcz 341.7 g
Błonnik 63.6 g
Tłuszcz nasycony 91.7 g
Węglowodany 169.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...