Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 75 g de trigo sarraceno en grano
- 60 g de avena en grano
- 50 g de chocolate con leche para postres en trozos
- 260 g de batata pelada en trozos de 3 cm
- 1 huevo
- 60 g de azúcar moreno
- 40 g de maicena
- 90 g de bebida de soja
- 45 g de aceite de oliva
- 1 sobre de levadura química en polvo
- 1 pellizco de sal
- 1 cucharada de canela molida
- 200 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1038 kJ / 248 kcal
- Białko
- 4.7 g
- Węglowodany
- 29.6 g
- Tłuszcz
- 12.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.2 g
- Błonnik
- 4.1 g
- Sód
- 85.4 mg
Alternatywne przepisy
Pizza de coliflor
40 Min
Cookies de avena, plátano y cacao
1 godz. 45 min
Minimuffins de plátano al cacao (sin harina ni azúcar ni huevo)
40 Min
Bizcocho de calabaza con frosting de anacardos
7h
Galletas de alubias
25 min
Galletas de avena y dátiles
30 min
Bizcocho de calabaza y nueces sin azúcar
1h 15min
Brownies de avena y calabaza
1 Std. 10 Min
Muffins de calabaza y manzana con copos de avena
1h
Cheesecake de frambuesas vegano
4h 30 min
Crema de avellanas, chocolate negro y dátiles
5 Min
Cake de dátiles, manzana y nueces sin gluten
1h 30 min