Urządzenia i Akcesoria
Pad Thai noodles with prawns
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 30 min
2 portions
Składniki
-
olive oil plus extra for greasing10 gram
-
flat rice stick noodles100 g
-
boiling water for soaking
-
roasted unsalted peanuts40 g
-
garlic cloves1 ½
-
fresh long red chilli trimmed, deseeded if preferred and cut into halves½
-
fresh coriander roots and stalks only, reserve leaves3 sprigs
-
fish sauce¾ tbsp
-
lime juice (approx. 1-2 limes)20 g
-
tamarind paste½ tbsp
-
soy sauce1 tbsp
-
shrimp paste (see Tips)¼ tsp
-
palm sugar (approx. 1 cm cube), grated1 ½ tsp
-
egg1
-
water250 g
-
peeled raw prawns180 g
-
bean sprouts for garnishing
-
fresh chives finely chopped, for garnishing
-
fried shallots for garnishing1 ½ tbsp
-
fresh long red chilli trimmed, deseeded if preferred and cut into slices, for garnishing
-
lime cut into wedges, to serve1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1622.4 mg
Białko
26.6 g
Kalorie
2206.6 kJ /
527.4 kcal
Tłuszcz
19.1 g
Błonnik
6.3 g
Tłuszcz nasycony
3.2 g
Węglowodany
64.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Thai beef salad with noodles
1 godz.
Pork san choy bau
25 min
Chicken and cashews
55 min
Thai-style fish cakes
30 min
Thai chilli chicken and basil
30 min
Poached eggs
25 min
Chicken pad thai
55 min
Curry laksa
45 min
Balinese prawn curry (Russel Blaikie)
1 godz. 45 min
Prawn and chicken laksa
40 min
Thai red chicken curry
30 min
Thai green chicken curry
30 min