Potaje de vigilia

4.6 17 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
3 raciones

Składniki

  • 100 g de cebolla cortada en cuartos
  • 1 dientes de ajo
  • 50 g de aceite de oliva virgen extra
  • ½ cucharada de pimentón dulce
  • 200 g de garbanzos cocidos (en conserva) lavados y escurridos
  • 700 g de agua (y algo más si fuera necesario)
  • 125 g de espinacas congeladas (descongeladas y escurridas)
  • ½ hoja de laurel seca
  • ½ pastilla de caldo Avecrem Pescado Gallina Blanca
  • 125 g de bacalao en salazón remojado y desalado (desmigado)
  • sal (ajuste a su gusto)
  • 2 huevos duros

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 3186.5 mg
Białko 34.6 g
Kalorie 1657.2 kJ / 396.1 kcal
Tłuszcz 22 g
Błonnik 4.9 g
Tłuszcz nasycony 3.9 g
Węglowodany 14.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...