Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de cebolla cortada en trozos de aprox. 3 cm.
- 150 g de pimiento rojo cortado en trozos de aprox. 3 cm.
- 150 g de pimiento verde cortado en trozos de aprox. 3 cm.
- 300 g de calabacín sin pelar, en cuartos a lo largo y luego en trozos de 3 cm
- 100 g de aceite de oliva virgen extra
- 400 g de tomate triturado en conserva (1 lata)
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 792 kJ / 189 kcal
- Białko
- 2.56 g
- Węglowodany
- 8.28 g
- Tłuszcz
- 16.85 g
- Błonnik
- 2.98 g
Alternatywne przepisy
Potaje de vigilia
30min
Salmorejo
10 min
Crema de calabacín
25min
Pisto para dos
20min
Champiñones o setas al ajillo
20min
Albóndigas en salsa española
55 min
Lentejas estofadas
3h 45min
Gazpacho
10 min
Guisantes con jamón
30min
Ensaladilla rusa
1 godz. 15 min
Tomate frito
25min
Croquetas de cocido madrileño
9h 15min