Urządzenia i Akcesoria
Petits pots de crème au chocolat
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
50 g de chocolat noir détaillé en morceaux
-
300 g de crème liquide, 30% m.g. min.
-
40 g de sucre en poudre
-
3 œufs
-
400 g d'eau
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
86.2 mg
Białko
7.1 g
Kalorie
1772.7 kJ /
423.7 kcal
Tłuszcz
36.5 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
21.4 g
Węglowodany
18.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crème renversée au chocolat
1 godz.
Petits pots de crème au chocolat
40 min
Crème brûlée
2 godz. 40 min
Mousse aux fruits rouges
5 godz.
Riz à la tomate
30 min
Mousse au chocolat
3 godz. 20 min
Crème caramel
3 godz.
Gâteau au yaourt
1 godz. 40 min
Œufs au lait
50 min
Crème au chocolat
3 godz. 25 min
Riz au lait
1 godz.
Crème dessert aux deux saveurs
1 godz. 15 min