Urządzenia i Akcesoria
Riz au lait
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
8 portions
Składniki
-
de lait demi-écrémé1000 g
-
de riz rond blanc, spécial dessert180 g
-
de raisins secs (opcjonalnie)1 c. à soupe bombée
-
de sucre en poudre80 g
-
de sucre vanillé maison10 - 15 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
187.6 kcal /
784.8 kJ
Białko
5.6 g
Tłuszcz
0.3 g
Węglowodany
35.9 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Sód
59.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Basiques - Yaourts et crèmes dessert
9 Przepisów
Francja
Francja

Choix des portions - Best of
100 Przepisów
Francja
Francja

J'adopte le fait maison au quotidien
33 Przepisy
Francja
Francja

Ma Cuisine
196 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania

Ma Cuisine
196 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria

Ma Cuisine
196 Przepisów
Beneluks
Beneluks

Ma cuisine au quotidien
221 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria

Ma cuisine au quotidien
239 Przepisów
Francja
Francja

Ma cuisine au quotidien
196 Przepisów
Francja
Francja

Ma cuisine au quotidien
221 Przepisów
Kanada
Kanada

Mix and match III
29 Przepisów
Francja
Francja