
Urządzenia i Akcesoria
Œufs au lait
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 50 min
8 portions
Składniki
-
de lait demi-écrémé1000 g
-
gousse de vanille fendue en deux dans la longueur1
-
œufs6
-
de sucre en poudre120 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
175 kcal /
738 kJ
Białko
9 g
Tłuszcz
6 g
Węglowodany
21 g
Błonnik
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Choix des portions - Best of
100 Przepisów
Francja
Francja

Ma Cuisine
196 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria

Ma Cuisine
196 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania

Ma Cuisine
196 Przepisów
Beneluks
Beneluks

Ma cuisine au quotidien
239 Przepisów
Francja
Francja

Ma cuisine au quotidien
196 Przepisów
Francja
Francja

Ma cuisine au quotidien
221 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria

Ma cuisine au quotidien
221 Przepisów
Kanada
Kanada