Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 50 g d'eau
-
300
g de fruits rouges frais variés (fraises ou framboises par ex.)
lub 300 g de fruits rouges surgelés variés - 200 g de sucre en poudre
-
250
g de fromage blanc nature
lub 250 g de ricotta - 250 g de crème liquide, 30% m.g. min., très froide
- feuilles de menthe fraîche
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1432 kJ / 342 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 38 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Błonnik
- 1.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Velouté de légumes
35 Min
Crème fouettée
10 min
Sorbet aux fruits
10 min
Crème caramel
3h
Crème brûlée
2 godz. 40 min
Sauce orange-curry
10 min
Granité de fruits frais
5min
Glace aux fruits
5min
Velouté de potiron et crevette
35 Min
Petits pots de crème au chocolat
40 Min
Mousse glacée aux fruits rouges
10 min
Cheesecake vanille au coulis de fraises
3 godz. 40 min