
Urządzenia i Akcesoria
Mousse au chocolat
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
6 portions
Składniki
-
de sucre en poudre50 g
-
de chocolat noir 50 % cacao min., détaillé en morceaux200 g
-
de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.100 g
-
œufs jaunes et blancs séparés4
-
de sel1 pincée
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
309 kcal /
1291 kJ
Białko
7 g
Tłuszcz
21 g
Węglowodany
23 g
Błonnik
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Basiques - Yaourts et crèmes dessert
9 Przepisów
Francja
Francja

Best-of Octobre
13 Przepisów
Francja
Francja

Choix des portions - Best of
100 Przepisów
Francja
Francja

Ma Cuisine
196 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania

Ma Cuisine
196 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria

Ma Cuisine
196 Przepisów
Beneluks
Beneluks

Ma cuisine au quotidien
221 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria

Ma cuisine au quotidien
239 Przepisów
Francja
Francja

Ma cuisine au quotidien
196 Przepisów
Francja
Francja

Ma cuisine au quotidien
221 Przepisów
Kanada
Kanada