Urządzenia i Akcesoria
Mousse au chocolat
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
6 portions
Składniki
-
50 g de sucre en poudre
-
200 g de chocolat noir 50 % cacao min., détaillé en morceaux
-
100 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
-
4 œufs jaunes et blancs séparés
-
1 pincée de sel
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7 g
Kalorie
1291 kJ /
309 kcal
Tłuszcz
21 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
23 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Basiques - Yaourts et crèmes dessert
10 Przepisów
Francja
Francja
Best-of Octobre
13 Przepisów
Francja
Francja
Choix des portions - Best of
100 Przepisów
Francja
Francja
Ma Cuisine
196 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania
Ma Cuisine
196 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Ma Cuisine
196 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Ma cuisine au quotidien
221 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Ma cuisine au quotidien
239 Przepisów
Francja
Francja
Ma cuisine au quotidien
196 Przepisów
Francja
Francja
Ma cuisine au quotidien
221 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Crème fouettée
10 min
Mayonnaise
5 min
Crème anglaise
10 min
Purée de pommes de terre
40 min
Cookies aux pépites de chocolat
50 min
Pâte à crêpe
1 godz. 15 min
Sauce beurre blanc
20 min
Crème brûlée
2 godz. 40 min
Moelleux au chocolat au cœur fondant
25 min
Gâteau au chocolat XXL
45 min
Charlotte au chocolat
6 godz. 20 min
Crumble aux pommes
45 min