Urządzenia i Akcesoria
Halibut and Potatoes with Tomato Sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
potatoes cut into pieces (1¼ in.-1½ in.)18 ½ oz
-
olive oil plus extra to grease½ oz
-
16 - 28 oz firm white fish fillets, (4 fillets, 4-7 oz ea.)halibut fillets (4 fillets, 4-7 oz ea.)16 - 28 oz
-
salt plus extra to season, to taste½ tsp
-
onions cut into halves3 ½ oz
-
garlic clove1
-
carrots cut into pieces2 ½ oz
-
white wine (opcjonalnie)1 ½ oz
-
tomatoes cut into pieces10 oz
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
water2 ½ oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
439.4 mg
Białko
35.7 g
Kalorie
1440.6 kJ /
344.3 kcal
Tłuszcz
8.4 g
Błonnik
4.7 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Węglowodany
32.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lemon Sorbet
8 godz. 30 min
Cod with Citrus Butter
50 min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 min
Pasta Salad with Trout and Vegetables
45 min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 min
Orzo with Salmon, Green Beans and Avocado Sauce
40 min
Steamed Scallops with Sweet Pea Purée
25 min
Salmon Fillets with Orange Glaze, Buckwheat Risotto and Steamed Asparagus
40 min
Cod with Crispy Bacon and Parsley Potatoes
40 min
Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1 godz.
Salmon with Ginger Tomato Sauce
40 min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
45 min