Urządzenia i Akcesoria
Steamed coconut and prawn soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
piece fresh ginger peeled5 cm
-
fresh oyster mushrooms50 g
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thin slices, plus extra for garnishing2
-
coconut milk800 g
-
red curry paste (see Tips)2 tbsp
-
fish sauce (gluten free)3 tsp
-
peeled, medium raw prawns with tails on (approx. 750 g)24
-
dried rice noodles80 g
-
boiling water for soaking
-
micro herbs for garnishing (optional)
-
fresh limes cut into cheeks, to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 portions
Sód
7050.3 mg
Białko
177 g
Kalorie
9744 kJ /
2320 kcal
Tłuszcz
132.9 g
Błonnik
11.4 g
Tłuszcz nasycony
101.6 g
Węglowodany
104.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Green goodness soup
10 min
Hearty seafood chowder
45 min
Seafood con arroz
45 min
Black-eyed bean stew with baby squid
5 godz. 15 min
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
Brak ocen
Prawn and fish ball soup with Ramen noodles
35 min
Balti coconut fish curry
50 min
Grilled eggplant with lime and ginger dressing
30 min
Couscous with apricots, hazelnuts and feta, mixed vegetables
1 godz. 15 min
Risoni with salmon and spinach
25 min
Garlic prawns
25 min
Linguine with salmon and herbs
25 min