Steamed coconut and prawn soup
TM6 TM5 TM31

Steamed coconut and prawn soup

4.2 (44 oceny)

Składniki

  • 5 cm piece fresh ginger, peeled
  • 50 g fresh oyster mushrooms
  • 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices, plus extra for garnishing
  • 800 g coconut milk
  • 2 tbsp red curry paste (see Tips)
  • 3 tsp fish sauce (gluten free)
  • 24 peeled, medium raw prawns, with tails on (approx. 750 g)
  • 80 g dried rice noodles
  • boiling water, for soaking
  • micro herbs, for garnishing (optional)
  • fresh limes, cut into cheeks, to serve

Wartości odżywcze
na 4 portions
Kalorie
9744 kJ / 2320 kcal
Białko
177 g
Węglowodany
104.6 g
Tłuszcz
132.9 g
Tłuszcz nasycony
101.6 g
Błonnik
11.4 g
Sód
7050.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy