Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 cm piece fresh ginger, peeled
- 50 g fresh oyster mushrooms
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices, plus extra for garnishing
- 800 g coconut milk
- 2 tbsp red curry paste (see Tips)
- 3 tsp fish sauce (gluten free)
- 24 peeled, medium raw prawns, with tails on (approx. 750 g)
- 80 g dried rice noodles
- boiling water, for soaking
- micro herbs, for garnishing (optional)
- fresh limes, cut into cheeks, to serve
- Wartości odżywcze
- na 4 portions
- Kalorie
- 9744 kJ / 2320 kcal
- Białko
- 177 g
- Węglowodany
- 104.6 g
- Tłuszcz
- 132.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 101.6 g
- Błonnik
- 11.4 g
- Sód
- 7050.3 mg
Alternatywne przepisy
Miso fish with Asian greens
24h 45 min
Thai noodle and seafood salad
50min
Pad Thai noodles with prawns
30min
Beef and coconut soup
30min
Chicken banh mi
4sa 35 dk
Mussels in coconut milk
25min
Anise-cured salmon
14 Std. 10 Min
Citrus seafood salad
1 godz.
Thai-style fish cakes
30min
Chilli lime prawns with soba noodles
25min
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1 godz. 15 min
Goan prawn curry
25min