Urządzenia i Akcesoria
Steamed coconut and prawn soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
piece fresh ginger peeled5 cm
-
fresh oyster mushrooms50 g
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thin slices, plus extra for garnishing2
-
coconut milk800 g
-
red curry paste (see Tips)2 tbsp
-
fish sauce (gluten free)3 tsp
-
peeled, medium raw prawns with tails on (approx. 750 g)24
-
dried rice noodles80 g
-
boiling water for soaking
-
micro herbs for garnishing (optional)
-
fresh limes cut into cheeks, to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 portions
Sód
7050.3 mg
Białko
177 g
Kalorie
9744 kJ /
2320 kcal
Tłuszcz
132.9 g
Błonnik
11.4 g
Tłuszcz nasycony
101.6 g
Węglowodany
104.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lamb tikka with spicy eggplant
40 min
Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice
1 godz. 5 min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1 godz. 10 min
Chicken pad thai
55 min
Mexican chicken stew
40 min
Fish ambul thiyal (Sour fish curry)
1 godz.
Tandoori chicken
1 godz. 35 min
Prawn balls with pickled vegetables
1 godz. 15 min
Chicken with yoghurt tahini sauce (Fattet d'jaj)
1 godz. 10 min
Balti coconut fish curry
50 min
Delish pesto nuggets
40 min
Kuruma iraichchi with coconut roti
1 godz. 40 min