Urządzenia i Akcesoria
Lime and chilli corn
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
limes 2 zest only, no white pith, plus 1 extra, cut into wedges, to serve3
-
fresh coriander leaves and stems, cut into pieces6 sprigs
-
fresh red chilli cut into halves and deseeded if preferred1
-
unsalted butter60 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
sweet corn cobs with husks on4
-
water500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
630.4 mg
Białko
5.7 g
Kalorie
954.5 kJ /
227.3 kcal
Tłuszcz
13.3 g
Błonnik
8.9 g
Tłuszcz nasycony
4.9 g
Węglowodany
16.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Prawn tacos with avocado lime sauce
50 min
Fattoush with grilled haloumi
5 godz.
Chilli chutney quesadillas
1 godz.
Guacamole
10 min
Chorizo and squid stew (TM5)
5 godz. 30 min
Chicken and roasted red capsicum sauce with rice (TM5)
4 godz.
Lemongrass and lime glazed vegetable wraps
40 min
Banoffee tartlets
1 godz. 45 min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1 godz. 15 min
Teriyaki salmon bao
1 godz. 50 min
Sunrise margarita (non-alcholic)
10 min
Jalapeño and lime chicken burger with corn smash (MEATER+®)
1 godz. 15 min