Urządzenia i Akcesoria
Lime and chilli corn
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
limes 2 zest only, no white pith, plus 1 extra, cut into wedges, to serve3
-
fresh coriander leaves and stems, cut into pieces6 sprigs
-
fresh red chilli cut into halves and deseeded if preferred1
-
unsalted butter60 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
sweet corn cobs with husks on4
-
water500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
630.4 mg
Białko
5.7 g
Kalorie
954.5 kJ /
227.3 kcal
Tłuszcz
13.3 g
Błonnik
8.9 g
Tłuszcz nasycony
4.9 g
Węglowodany
16.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Quinoa tabouli
12 godz. 40 min
Mixed tomato and labne salad
24 godz. 20 min
Fragrant whole barbecued fish
2 godz. 50 min
Fattoush with grilled haloumi
5 godz.
Buttermilk and jalapeño marinade
5 min
Steamed corn with chipotle mayonnaise and coriander salsa
45 min
Strawberry salad with caramelised sherry vinaigrette
25 min
Jalapeño poppers
35 min
Smoky chicken thighs
2 godz. 10 min
Jalapeño and lime chicken burger with corn smash
1 godz. 15 min
Steamed asparagus with caper crumbs
30 min
Asian dipping sauce
25 min