Urządzenia i Akcesoria
Lime and chilli corn
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
limes 2 zest only, no white pith, plus 1 extra, cut into wedges, to serve3
-
fresh coriander leaves and stems, cut into pieces6 sprigs
-
fresh red chilli cut into halves and deseeded if preferred1
-
unsalted butter60 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
sweet corn cobs with husks on4
-
water500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
630.4 mg
Białko
5.7 g
Kalorie
954.5 kJ /
227.3 kcal
Tłuszcz
13.3 g
Błonnik
8.9 g
Tłuszcz nasycony
4.9 g
Węglowodany
16.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Frozen yoghurt bark (Thermomix® Cutter)
6 Std. 10 Min
Guacamole
10 Min
Sweet potato pasta with burnt sage butter
30 Min
Jalapeño and lime chicken burger with corn smash
1 Std. 15 Min
Sweet potato blini with cumin & sesame crème fraîche
1 Std.
Prawns in chilli butter with risoni and herb salad
30 Min
Jalapeño chicken lettuce wraps
30 Min
Achcharu (pickle)
48 Std. 30 Min
Garlic prawns
25 Min
Mixed tomato and labne salad
24 Std. 20 Min
Steamed greens with lemon feta
20 Min
Melted Brie with basil and lemon pesto
30 Min