Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g di cipolla
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 100 g di speck a cubetti
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1000 g di acqua
- 400 g di zucca a dadini (2x2 cm)
- 100 g di funghi champignon affettati
- 1 cucchiaini rasi di sale
- 100 g di cous-cous, cottura 5 minuti
- Parmigiano reggiano grattugiato, a piacere
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1251 kJ / 299 kcal
- Białko
- 12.2 g
- Węglowodany
- 23.6 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Błonnik
- 1.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zuppa di soia gialla
10 Std. 35 Min
Pilaf di lenticchie e bulgur con zucca verde e gialla
1u.
Zuppa di quinoa
35 min
Zuppa di fagioli e coriandolo
1 Std. 20 Min
Zuppa al profumo di curcuma
1u.
Zuppa di lenticchie e orzo perlato
55min
Minestra di riso integrale con lenticchie, porri e zucca
1u.
Zuppa di cavolfiore, broccolo romanesco e zucca
45 min
Minestra lenticchie e spinaci
50 min
Zuppa di lenticchie e zucca
45 min
Minestra di farro e ceci
1 godz. 10 min
Zuppa di lenticchie
50 min