Riso venere con radicchio rosso e pollo

Riso venere con radicchio rosso e pollo

4.2 39 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
4 porzioni

Składniki

  • 1 cucchiaio di salsa di soia
  • 1 cucchiaio di salsa barbecue
  • 1 cucchiaio raso di miele
    1 cucchiaio raso di sciroppo di acero
  • 50 g di vino bianco
  • 500 g di petto di pollo a tocchetti (2-3 cm circa)
  • 30 g di cipolla
  • 40 g olio extravergine di oliva
  • 30 g di pinoli sgusciati
  • 170 g di radicchio rosso a listarelle (1 cm circa)
  • 40 g di uvetta sultanina
  • 1 cucchiaino di sale + q.b.
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 1200 g di acqua
  • 220 g di riso Venere

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 36.3 g
Kalorie 2092 kJ / 500 kcal
Tłuszcz 16.5 g
Błonnik 6.5 g
Węglowodany 51.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...