Urządzenia i Akcesoria
Taralli pugliesi
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
15 porzioni
Składniki
-
500 g farina tipo 0 + q.b. per infarinare
-
100 g olio extravergine di oliva + q.b.
-
15 g di lievito di birra fresco (½ cubetto)
-
100 g di vino bianco
-
180 g di acqua
-
10 g di sale
-
1 cucchiaino di semi di finocchio (opcjonalnie)
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
3.9 g
Kalorie
749 kJ /
179 kcal
Tłuszcz
7 g
Węglowodany
25.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tarallini farciti ai sapori di Calabria
1 godz. 30 min
Pucce
7 godz.
Tris di taralli al profumo di Sardegna
2 godz.
Friselle
4 godz.
Tarallini al latte
3 godz. 10 min
Taralli alla cipolla e uvetta
1 godz. 35 min
Cartellate
1 godz. 5 min
Taralli al verde
1 godz. 20 min
Taralli alla pizzaiola
45 min
Pasticciotti leccesi
1 godz. 15 min
Taralli all'olio extravergine di oliva
55 min
Panzerottini con mozzarella filante e carne
3 godz. 20 min