
Urządzenia i Akcesoria
Brioche francese al burro
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 5 godz. 40 min
10 pezzi
Składniki
-
di latte intero150 g
-
di lievito di birra fresco10 g
-
di zucchero50 g
-
di farina manitoba q.b.350 g
-
uovo1
-
tuorlo1
-
di sale5 g
-
di burro morbido, a pezzi160 g
-
uovo leggermente sbattuto1
-
zucchero a velo q.b. per guarnire
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Kalorie
306 kcal /
1279.5 kJ
Białko
6.7 g
Tłuszcz
16.4 g
Węglowodany
88.3 g
Błonnik
1.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Colazione a Parigi
10 Przepisów
Włochy
Włochy