Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g di latte intero
- 10 g di lievito di birra fresco
- 50 g di zucchero
- 350 g di farina manitoba q.b.
- 1 uovo
- 1 tuorlo
- 5 g di sale
- 160 g di burro morbido, a pezzi
- 1 uovo leggermente sbattuto
- zucchero a velo, q.b. per guarnire
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1279.5 kJ / 306 kcal
- Białko
- 6.7 g
- Węglowodany
- 88.3 g
- Tłuszcz
- 16.4 g
- Błonnik
- 1.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Parker Rolls (panini soffici)
3sa
Pan Brioche
8h
Pane al latte
2 godz. 20 min
Treccia di pan brioche ripiena
2 godz. 20 min
Danubio dolce
3 godz. 25 min
Treccia alla cannella
3h 10min
Zufoli
5h
Bauletto bicolore
6 godz. 25 min
Ventagli di pasta sfoglia
1j 20 menit
Panini dolci al latte
2h 40 min
Pai Bao (pane asiatico)
5h 30min
Panini morbidi dolci
1j 30 menit