Urządzenia i Akcesoria
Brioche francese al burro
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 5 godz. 40 min
10 pezzi
Składniki
-
150 g di latte intero
-
10 g di lievito di birra fresco
-
50 g zucchero
-
350 g di farina manitoba q.b.
-
1 uovo
-
1 tuorlo
-
5 g di sale
-
160 g di burro morbido, a pezzi
-
1 uovo leggermente sbattuto
-
zucchero a velo q.b. per guarnire
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
6.7 g
Kalorie
1279.5 kJ /
306 kcal
Tłuszcz
16.4 g
Błonnik
1.1 g
Węglowodany
88.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Colazione a Parigi
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Pai Bao (pane asiatico)
5 godz. 30 min
Brioche morbide molisane
7 godz.
Coroncine di pan brioches alla crema gianduia
50 min
Treccine allo yogurt
6 godz. 30 min
Panini al latte ripieni di crema alla vaniglia
40 min
Croissant francese
5 godz. 20 min
Treccia molisana pasquale
4 godz. 30 min
Fagottini al cioccolato
7 godz. 45 min
Panini morbidi dolci
1 godz. 30 min
Brioches
4 godz. 50 min
Treccia al latte
2 godz. 30 min
Bauletto bicolore
6 godz. 25 min