Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g di zucchero
- 20 g di cacao amaro in polvere
- 350 g di burro a temperatura ambiente a pezzi
- 120 g di latte intero
- Wartości odżywcze
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 13669 kJ / 3267 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 137 g
- Tłuszcz
- 301 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rainbow cake (Torta Arcobaleno)
4h 30min
Crema chantilly
35 min
Crema pasticcera
15min
Panna montata
10min
Pan di Spagna
1 Std. 50 Min
Glassa di zucchero
10min
Pasta di zucchero
1h 10min
Ganache al cioccolato
12h 20 min
Torta Red velvet
3h
Cream tart
4 Std.
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20min
Crema pasticcera al cioccolato (di Luca Montersino)
25 min