Urządzenia i Akcesoria
Crema al burro al cacao
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
1 Ricetta completa
Składniki
-
120 g di zucchero
-
20 g di cacao amaro in polvere
-
350 g di burro a temperatura ambiente a pezzi
-
120 g di latte intero
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Ricetta completa
Białko
11 g
Kalorie
13669 kJ /
3267 kcal
Tłuszcz
301 g
Węglowodany
137 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Cioccolato
62 Przepisy
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Macaron al cioccolato
24 Std.
Pan di Spagna
1 Std.
Glassa al cioccolato
20 Min
Pan di Spagna
1 Std. 50 Min
Glassa al burro
10 Min
Glassa di zucchero
10 Min
Pasta di zucchero
1 Std. 10 Min
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20 Min
Namelaka al gianduja fondente (di Luca Montersino)
20 Min
Ganache al cioccolato bianco
12 Std. 20 Min
Crema pasticcera al cioccolato (di Luca Montersino)
25 Min
Ganache al cioccolato
12 Std. 20 Min