Urządzenia i Akcesoria
Crema al burro al cacao
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
1 Ricetta completa
Składniki
-
120 g di zucchero
-
20 g di cacao amaro in polvere
-
350 g di burro a temperatura ambiente a pezzi
-
120 g di latte intero
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Ricetta completa
Białko
11 g
Kalorie
13669 kJ /
3267 kcal
Tłuszcz
301 g
Węglowodany
137 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Cioccolato
62 Przepisy
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Crema pasticcera
15 dk
Glassa al cioccolato
20 dk
Panna montata
10 dk
Pasta di zucchero
1sa 10 dk
Torta bavarese al cioccolato bianco e frutti rossi
7sa 30 dk
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20 dk
Ganache al cioccolato
12sa 20 dk
Éclair come un Paris-Brest
5sa
Namelaka al gianduja fondente (di Luca Montersino)
20 dk
Bignè al cioccolato
3sa
Ganache al cioccolato bianco
12sa 20 dk
Crema pasticcera al cioccolato (di Luca Montersino)
25 dk