Urządzenia i Akcesoria
Chiffon cake bicolore
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
15 fette
Składniki
-
6 uova
-
1 bustina di cremor tartaro (8 g)
-
300 g di farina tipo 00
-
300 g zucchero
-
1 pizzico di sale
-
120 g olio di semi di girasole
-
200 g di acqua
-
1 bustina di lievito in polvere per dolci
-
60 g di caffè espresso
-
2 cucchiaini colmi di cacao amaro in polvere + q.b.
-
zucchero a velo q.b. per servire
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 fetta
Białko
5.1 g
Kalorie
1122 kJ /
268 kcal
Tłuszcz
10.2 g
Błonnik
0.5 g
Węglowodany
39 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Soffice dolcezza
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Chiffon cake alle nocciole con glassa al cioccolato al latte
1h 30min
Danubio dolce
3h 25min
Chiffon cake ai frutti di bosco
1h 30min
Chiffon cake
4h
Chiffon cake alle fragole
1h 30min
Chiffon cake alla vaniglia con crema al latte
5h
Chiffon cake cappuccino
1h 10min
Chiffon cake al limone
1h 30min
Chiffon cake al cioccolato bianco e pistacchi
1h 30min
Chiffon cake al cioccolato
1h 10min
Chiffon cake alla vaniglia
1h 30min
Ciambella spezzina al limone
40min