Insalata fredda di polpo e patate

Insalata fredda di polpo e patate

4.7 29 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 porzioni

Składniki

  • di patate a cubetti (1-2 cm)
    400 g
  • di cipolla rossa a rondelle
    80 g
  • di fagiolini verdi freschi spuntati e tagliati a metà
    200 g
  • di polpo fresco pulito e lavato
    700 g
  • di acqua
    500 g
  • chiodi di garofano
    2
  • foglia di alloro fresca lavata
    1
  • di gambo di sedano a fettine
    100 g
  • di cetriolo con la buccia, senza semi e tagliato a pezzi (1-2 cm)
    100 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di sale
    2 pizzichi

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 318.7 kcal / 1333.6 kJ
Białko 29.6 g
Tłuszcz 9.5 g
Węglowodany 28.5 g
Błonnik 4.5 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Sód 0 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...