Carbonara vegana

Carbonara vegana

4.1 36 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni

Składniki

  • 80 g bevanda a base di soia
  • 120 g di olio di semi di mais
  • 2 cucchiaini rasi di sale
  • 1 cucchiaini rasi di curry in polvere
  • 175 g di tofu affumicato, in pezzi (3-4 cm)
  • 850 g di acqua
  • 400 g di pasta secca tipo farfalle
  • 200 g di zucchine a cubetti (1 cm)
  • 1 pizzico di pepe nero macinato

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 1213.3 mg
Białko 17.7 g
Kalorie 2887.1 kJ / 690 kcal
Tłuszcz 33.7 g
Błonnik 4.4 g
Tłuszcz nasycony 4.6 g
Węglowodany 78.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...