Carbonara vegana

Carbonara vegana

4.0 30 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni

Składniki

  • di bevanda a base di soia
    80 g
  • di olio di semi di mais
    120 g
  • di sale
    2 cucchiaini rasi
  • di curry in polvere
    1 cucchiaini rasi
  • di tofu affumicato, in pezzi (3-4 cm)
    175 g
  • di acqua
    850 g
  • di pasta secca tipo farfalle
    400 g
  • di zucchine a cubetti (1 cm)
    200 g
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 690 kcal / 2887.1 kJ
Białko 17.7 g
Tłuszcz 33.7 g
Węglowodany 78.3 g
Błonnik 4.4 g
Tłuszcz nasycony 4.6 g
Sód 1213.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...