Wersje kompatybilne
Filetti di merluzzo con composta di cipolle al balsamico
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g di cipolle rosse di Tropea a fette sottili
- 250 g di zucchero di canna
- 100 g di aceto balsamico
- 20 g di miele
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 800 g di filetti di merluzzo
- 500 g di acqua
- Wartości odżywcze
- na 4 porzioni
- Kalorie
- 7188 kJ / 1788 kcal
- Białko
- 130.3 g
- Węglowodany
- 306.4 g
- Tłuszcz
- 5.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Filetti di merluzzo con battuto di olive verdi
45 dk
Fettine di pollo con crema di broccoli
45 dk
Merluzzo agli aromi, con zucca e patate
35 dk
Insalata di seppioline con salsa di spinaci
30 Min
Filetto di orata con peperoni
25 min
Pesce spada con fagiolini e olive
40 dk
Pesce spada con marinata alle erbe e julienne di finocchi
1 Std. 10 Min
Gamberoni zafferano e arancia
30 Min
Burger di seppie
25 min
Filetti di merluzzo al cartoccio
25 min
Orata e vongole con salsa alle verdure
30 Min
Filetti di rombo in salsa di noci
2sa 30 dk