
Urządzenia i Akcesoria
Verdure in crosta di uova e formaggio
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni
Składniki
-
20 g di burro + q.b.
-
110 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
-
250 g di latte
-
20 g di farina tipo 00
-
1 pizzico di sale
-
1 pizzico di noce moscata in polvere
-
3 tuorli
-
500 g di verdure miste lesse avanzate (vedere consigli)
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
280 kcal /
1171 kJ
Białko
16 g
Tłuszcz
19 g
Węglowodany
12 g
Błonnik
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

La cucina di recupero
10 Przepisów
Włochy
Włochy