Wersje kompatybilne
Salmone al vino con punte di asparagi e quinoa
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 350 g di acqua
- 150 g di vino rosso corposo (tipo Nero d'Avola)
- 1 cucchiaio di prezzemolo tritato
- 5 grani di pepe nero
- 1 cipolla in quarti (70 g)
- 200 g di quinoa bianca
- 500 g di filetti di salmone fresco, pulito e in tranci
- 500 g di asparagi puliti
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1849 kJ / 442 kcal
- Białko
- 34.7 g
- Węglowodany
- 37.2 g
- Tłuszcz
- 18.2 g
- Błonnik
- 6.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salmone al vapore con broccoli, riso e salsa all'aneto
50 min
Filetto di salmone con purea di mele
55 Min
Trancio di salmone, spinaci e mandorle (senza glutine)
35 Min
Salmone con broccoli e grano saraceno
40 Min
Salmone balsamico su noodles di zucchine
30 min
Salmone al cartoccio con salsa al melograno, fonduta di porri e patate al vapore
55 Min
Riso venere con radicchio rosso e pollo
3h 30min
Merluzzo tataki al pesto
30 min
Salmone e carciofi al Varoma
55 Min
Salmone all'aceto balsamico con spaghetti di zucchina
40 Min
Turbanti di spigola e arancio
1 Std.
Pesce spada agrumato
35 Min