Filetti di sogliola e gamberi

Filetti di sogliola e gamberi

4.0 7 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 porzioni

Składniki

  • 4 filetti di sogliola puliti
  • 8 code di gambero sgusciate
  • 1000 g di acqua
  • 3 pizzichi di sale
  • 1 fetta di limone preferibilmente biologico
  • 3 patate pelate e a bastoncini medi
  • 1 arancia preferibilmente biologica, la scorza (senza la parte bianca) a listerelle sottili
  • 300 g di succo di arancia spremuto fresco
  • 1 rametto di timo fresco le foglioline lavate ed asciugate
  • 1 pizzico di pepe nero in grani
  • 1 cipollotto a pezzi
  • 50 g olio extravergine di oliva

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 791.6 mg
Białko 30.6 g
Kalorie 1812 kJ / 433.1 kcal
Tłuszcz 16.7 g
Błonnik 4.6 g
Tłuszcz nasycony 2.8 g
Węglowodany 40.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...