Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 180 g di Feta (formaggio greco) a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di Edam (formaggio olandese) a pezzi (2-3 cm)
- 7 uova
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 cucchiaino di noce moscata
- 120 g di foglie di spinaci freschi, lavate e asciugate
- 10 g di burro
- 1000 g di acqua
- 350 g di polpa di zucca a tocchetti (2 cm)
- 350 g di patate americane dolci, pelate e a tocchetti (2 cm)
- 300 g di patate a pasta farinosa a tocchetti (2 cm)
- 100 g di cipolla rossa a fettine sottili (1-2 mm)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1530 kJ / 365 kcal
- Białko
- 20 g
- Węglowodany
- 27 g
- Tłuszcz
- 19 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zucchine ripiene
1h 10 min
Melanzane alla siciliana
1h 15 min
Pasta al forno vegetariana
40min
Insalata di riso, frittata e verdure
50 min
Torta salata con verdure di stagione
1h 25min
Terrina di verdure e uova
3h 20 min
Insalata di riso basmati
55 Min
Verdure in crosta di uova e formaggio
40min
Frittata con verdure
35 min
Insalata di riso selvaggio
55 Min
Frittata gusto pizza
50 min
Frittata autunnale
1h 15 min