Frittata di verdure

Frittata di verdure

4.6 32 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 porzioni

Składniki

  • 180 g di Feta (formaggio greco) a pezzi (2-3 cm)
  • 100 g di Edam (formaggio olandese) a pezzi (2-3 cm)
  • 7 uova
  • 2 pizzichi di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 1 cucchiaino di noce moscata
  • 120 g di foglie di spinaci freschi lavate e asciugate
  • 10 g di burro
  • 1000 g di acqua
  • 350 g di polpa di zucca a tocchetti (2 cm)
  • 350 g di patate americane dolci pelate e a tocchetti (2 cm)
  • 300 g di patate a pasta farinosa a tocchetti (2 cm)
  • 100 g di cipolla rossa a fettine sottili (1-2 mm)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 20 g
Kalorie 1530 kJ / 365 kcal
Tłuszcz 19 g
Węglowodany 27 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...