Urządzenia i Akcesoria
Broccoli And Blue Cheese Soup
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
Macadamia and Parmesan Biscuits
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (3 cm)Parmesan cheese cut in pieces (3 cm)70 g
-
fresh rosemary leaves only2 sprigs
-
macadamia nuts, roasted, salted70 g
-
unsalted butter soft50 g
-
plain flour plus extra for dusting100 g
-
ground black pepper to taste⅛ tsp
Broccoli and Blue Cheese Soup
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (3 cm)Cheddar cheese cut in pieces (3 cm)50 g
-
broccoli cut in florets250 g
-
water300 g
-
vegetable stock paste (see tips)1 Tbsp
-
whole milk300 g
-
plain flour1 Tbsp
-
blue cheese, crumbled, to tasteStilton cheese crumbled, to taste50 - 60 g
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
23 g
Kalorie
2429 kJ /
578 kcal
Tłuszcz
41.6 g
Błonnik
4.6 g
Węglowodany
27 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spinach and Potato Soup with Savoury Egg Custard
45 min
Pea and Mint Soup (TM5)
20 min
Asparagus cream soup
30 min
Broccoli and stilton soup
30 min
Creamy Courgette Soup
25 min
Creamy Tomato Soup
25 min
Vegetable Soup
35 min
Pumpkin Soup
35 min
Coleslaw
10 min
Creamy Pea Soup with Serrano Chips
30 min
Broccoli and Stilton Soup
30 min
Cauliflower Cheese Soup
30 min