Urządzenia i Akcesoria
Vegetable Soup, Eggs En Cocotte with Spinach
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
8 portions
Składniki
-
carrots cut in pieces400 g
-
leeks cut in pieces300 g
-
turnips cut in pieces200 g
-
potatoes cut in pieces (2 cm)100 g
-
water800 g
-
salt plus extra to taste2 tsp
-
ground black pepper plus extra to taste2 pinches
-
200 g fresh spinach leaves, roughly choppedfresh baby spinach200 g
-
butter cut in pieces40 g
-
tomatoes diced100 g
-
eggs chilled (see tip)8
-
white bread toasted, cut in fingers400 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
13 g
Kalorie
1169 kJ /
279 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
5.6 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pasta in tomato sauce with chorizo
25 min
Chickpea soup with spinach
40 min
Bolognese Sauce
1 godz. 15 min
Steamed carrot and courgette tagliatelle
35 min
Onion soup
1 godz. 10 min
Lasagne Bolognese
2 godz. 30 min
Tomato Rice
30 min
Bread and Tomato Soup, Rolled Spinach Omelette and Steamed Ratatouille Vegetables
1 godz. 5 min
Tortilla with Spanish Salsa
1 godz. 10 min
Lasagne bolognese
2 godz. 30 min
Minestrone
45 min
Vegetable soup
35 min