Urządzenia i Akcesoria
Pepper, Anchovy and Onion Cornbread Tart
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
red onions cut in wedges2
-
olive oil plus extra for greasing2 Tbsp
-
balsamic vinegar2 tsp
-
dried chilli flakes1 pinch
-
roasted red peppers, preserved cut in strips (1 cm)2 - 3
-
pitted black olives10 - 12
-
tinned anchovy fillets (opcjonalnie)5 - 6
-
pickled capers drained1 Tbsp
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)20 g
-
polenta150 g
-
plain flour40 g
-
baking powder1 ¼ tsp
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
soft brown sugar1 tsp
-
fine sea salt plus extra to taste½ tsp
-
medium eggs2
-
milk120 g
-
groundnut oil45 g
-
unsalted butter melted15 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
12 g
Kalorie
1895 kJ /
454 kcal
Tłuszcz
25 g
Węglowodany
44 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rustic Bread
2 godz.
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min
Sweet Potato and Courgette Frittata
45 min
Tuna Fishcakes
1 godz. 15 min
Courgettes with Corn
25 min
Vegetable Stroganoff
30 min
Lentil Soup with Bulgur Dumplings
1 godz. 40 min
Ricotta and Sun-Dried Tomato Cheesecake
2 godz. 50 min
Pea and Courgette Tarts
1 godz.
Tuna and Olive Empanaditas
4 godz. 5 min
Red Pepper and Potato Tortillas with Olive Tapenade
35 min
Sweet Potato, Red Pepper and Cannellini Bean Soup
35 min