Urządzenia i Akcesoria
Pepper, Anchovy and Onion Cornbread Tart
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
red onions cut in wedges2
-
olive oil plus extra for greasing2 Tbsp
-
balsamic vinegar2 tsp
-
dried chilli flakes1 pinch
-
roasted red peppers, preserved cut in strips (1 cm)2 - 3
-
pitted black olives10 - 12
-
tinned anchovy fillets (opcjonalnie)5 - 6
-
pickled capers drained1 Tbsp
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)20 g
-
polenta150 g
-
plain flour40 g
-
baking powder1 ¼ tsp
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
soft brown sugar1 tsp
-
fine sea salt plus extra to taste½ tsp
-
medium eggs2
-
milk120 g
-
groundnut oil45 g
-
unsalted butter melted15 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
12 g
Kalorie
1895 kJ /
454 kcal
Tłuszcz
25 g
Węglowodany
44 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pea and Courgette Tarts
1 godz.
Vegetable Oat Bake
1 godz. 15 min
Chickpea Flatbread and Curried Vegetable Dip
50 min
Courgette and Cocoa Cake
24 godz.
Pea Quiche
1 godz.
Banana and Rye Breakfast Flatbreads
1 godz. 35 min
Orange and Coconut Squares
35 min
Seafood Korma
40 min
Courgette and Dried Fruit Scones
30 min
German Bread
4 godz. 15 min
Broccoli and Oat Crumble with Vegan Cheese
1 godz.
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2 godz.