
Urządzenia i Akcesoria
Root Vegetable Röstis
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
Röstis
-
olive oil for greasing
-
beetroot peeled, halved if necessary to fit in feeder130 g
-
parsnips peeled130 g
-
sweet potato peeled, trimmed if necessary to fit in feeder130 g
-
garlic cloves2
-
medium eggs2
-
plain flour70 g
-
fine sea salt to taste1 - 1 ½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Crème Fraîche Topping
-
fresh dill cut in pieces5 g
-
fresh parsley leaves5 g
-
crème fraîche200 g
-
lemon finely grated zest only1
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
276 kcal /
1156 kJ
Białko
8 g
Tłuszcz
13 g
Węglowodany
33 g
Błonnik
4.6 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Sód
1311 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Spiralized Carrots and Apple Salad with Feta and Walnuts
15 min
Potato Stacks with Parmesan and Thyme
55 min
Smoky Paprika Rub
5 min
Cauliflower Rice with Crunchy Peanut Sauce and Vegetables
40 min
Minted pesto with pea smash and poached eggs
30 min
Oven Baked Vegetable Crisps
1 godz. 45 min
Raw Asian Salad
10 min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30 min
Sumac-spiced Houmous
5 min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50 min
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10 min
Aubergine and Lentil Salad
40 min