Urządzenia i Akcesoria
Root Vegetable Röstis
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
Röstis
-
olive oil for greasing
-
beetroot peeled, halved if necessary to fit in feeder130 g
-
parsnips peeled130 g
-
sweet potato peeled, trimmed if necessary to fit in feeder130 g
-
garlic cloves2
-
medium eggs2
-
plain flour70 g
-
fine sea salt to taste1 - 1 ½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Crème Fraîche Topping
-
fresh dill cut in pieces5 g
-
fresh parsley leaves5 g
-
crème fraîche200 g
-
lemon finely grated zest only1
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1311 mg
Białko
8 g
Kalorie
1156 kJ /
276 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
4.6 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
33 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Smoked Mackerel Watercress Dip
5 min
Courgette Sticks with Parmesan and Spiced Yoghurt Sauce
40 min
Cauliflower Rice with Crunchy Peanut Sauce and Vegetables
40 min
Orange Bulgur with Roasted Vegetables
Brak ocen
Orange Bulgur with Roasted Vegetables (TM5)
1 godz.
Lentil, Red Pepper and Harissa Soup
45 min
Savoury Flapjacks
45 min
Chorizo and Butternut Squash Soup
30 min
Smoked Mackerel Pâté
55 min
Red Pepper and Tomato Soup
30 min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 min
Cheesy Triangle Scones
25 min