Urządzenia i Akcesoria
Root Vegetable Röstis (TM5)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
Röstis
-
olive oil for greasing
-
beetroot peeled, halved if necessary to fit in feeder130 g
-
parsnips peeled130 g
-
sweet potato peeled, trimmed if necessary to fit in feeder130 g
-
garlic cloves2
-
medium eggs2
-
plain flour70 g
-
fine sea salt to taste1 - 1 ½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Crème Fraîche Topping
-
fresh dill cut in pieces5 g
-
fresh parsley leaves5 g
-
crème fraîche200 g
-
lemon finely grated zest only1
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1311 mg
Białko
8 g
Kalorie
1156 kJ /
276 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
4.6 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
33 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Radish Carpaccio with Cod
Brak ocen
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing
35 min
Vegan Rainbow Salad
25 min
Polenta Bites with Caponata or Berry Compote
4 godz.
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 godz. 25 min
Mushroom and Autumn Vegetable Bruschetta
24 godz.
White Bean Purée and Anchovy on Crostini
45 min
Polenta Mandarin and Almond Cake
2 godz. 35 min
Vegan Wild Mushroom and Cavolo Nero Lasagne with Walnut Rocket Pesto
2 godz.
Aubergine and Almond Dip
20 min
Mushroom Wellington
2 godz. 20 min
Gluten-free Mushroom Christmas Stuffing
1 godz. 20 min