Brioche sans gluten

Brioche sans gluten

4.1 17 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 15 min
8 parts

Składniki

  • 200 g de lait
  • 15 g de levure boulangère fraîche
  • 200 g de farine de châtaigne
  • 150 g de farine de maïs
  • 150 g de farine de riz
  • 5 g de gomme de guar
  • 5 œufs
  • 120 g de beurre en morceaux
  • 1 pincée de sel
  • 60 g de sucre en poudre
  • 20 g de miel

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 part

Białko 9.6 g
Kalorie 1805 kJ / 432 kcal
Tłuszcz 18.3 g
Węglowodany 54.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...