Brioche sans gluten

Brioche sans gluten

4.1 15 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 15 min
8 parts

Składniki

  • de lait
    200 g
  • de levure boulangère fraîche
    15 g
  • de farine de châtaigne
    200 g
  • de farine de maïs
    150 g
  • de farine de riz
    150 g
  • de gomme de guar
    5 g
  • œufs
    5
  • de beurre en morceaux
    120 g
  • de sel
    1 pincée
  • de sucre en poudre
    60 g
  • de miel
    20 g

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 432 kcal / 1805 kJ
Białko 9.6 g
Tłuszcz 18.3 g
Węglowodany 54.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...