Bulgur alle verdure e menta

Bulgur alle verdure e menta

2.6 14 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
8 porzioni

Składniki

  • 250 g di peperoni gialli a cubetti (1 cm)
  • 150 g di zucchine a cubetti (1 cm)
  • 100 g di porri a rondelle sottili
  • 15 foglie di menta fresca lavate e asciugate
  • 50 g olio extravergine di oliva
  • 30 g di succo di limone spremuto fresco
  • 2 pizzichi di sale + q.b.
  • 700 g di acqua
  • 200 g di bulgur
  • 100 g di gambi di sedano a fettine sottili
  • 100 g di pomodori datterino a metà

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 4.1 g
Kalorie 678 kJ / 162 kcal
Tłuszcz 6.6 g
Błonnik 1.9 g
Węglowodany 23.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...