Urządzenia i Akcesoria
Monkfish tagine with preserved lemon
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
4 portions
Składniki
-
100 g spring onions, cut into piecesonions cut into quarters100 g
-
garlic cloves2
-
fresh ginger thinly sliced10 g
-
red chilli deseeded1
-
fresh parsley leaves only30 g
-
fresh coriander roughly cut, plus extra to garnish30 g
-
olive oil60 g
-
lemon juice only1
-
salt plus one pinch extra1 tsp
-
monkfish fillet, skinless, boneless cut into 4 pieces600 g
-
fresh mint leaves only, plus extra to garnish30 g
-
carrots cut into pieces (3 x 3 cm)180 g
-
turnips cut into pieces (3 x 3 cm)100 g
-
potatoes cut into pieces (3 x 3 cm)150 g
-
preserved lemon cut into quarters (see tip)1
-
freshly ground black pepper adjust to taste1 pinch
-
ground cumin1 tsp
-
ground turmeric1 tsp
-
ground nutmeg1 pinch
-
ground cinnamon1 pinch
-
water550 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
34 g
Kalorie
1619 kJ /
387 kcal
Tłuszcz
21 g
Węglowodany
15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Moroccan Harira Soup with Chicken
40 min
Turkey Tonnato with Warm Potato Salad
Brak ocen
Cutter Beet Carpaccio
Brak ocen
Moroccan harira soup with chicken
55 min
Chicken with couscous and saffron
1 godz. 15 min
Ratatouille with Pecorino
1 godz. 5 min
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45 min
Cream of Parsnips with Maple Syrup and Prosciutto
45 min
Curry Chicken Coleslaw
10 min
Seared tuna on chilli bean mash
35 min
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30 min
Versatile chunky soup
50 min