Urządzenia i Akcesoria
Monkfish tagine with preserved lemon
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
4 portions
Składniki
-
100 g spring onions, cut into piecesonions cut into quarters100 g
-
garlic cloves2
-
fresh ginger thinly sliced10 g
-
red chilli deseeded1
-
fresh parsley leaves only30 g
-
fresh coriander roughly cut, plus extra to garnish30 g
-
olive oil60 g
-
lemon juice only1
-
salt plus one pinch extra1 tsp
-
monkfish fillet, skinless, boneless cut into 4 pieces600 g
-
fresh mint leaves only, plus extra to garnish30 g
-
carrots cut into pieces (3 x 3 cm)180 g
-
turnips cut into pieces (3 x 3 cm)100 g
-
potatoes cut into pieces (3 x 3 cm)150 g
-
preserved lemon cut into quarters (see tip)1
-
freshly ground black pepper adjust to taste1 pinch
-
ground cumin1 tsp
-
ground turmeric1 tsp
-
ground nutmeg1 pinch
-
ground cinnamon1 pinch
-
water550 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
34 g
Kalorie
1619 kJ /
387 kcal
Tłuszcz
21 g
Węglowodany
15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Moroccan-style Baked Fish Tagine with Date Couscous
1 godz.
Basic Bulgur
35 min
Lentil puree (moujadarra)
1 godz. 25 min
Salmon kabsa
35 min
Middle eastern stuffed chicken
2 godz. 25 min
Puy Lentil and Sausage Casserole
45 min
Gruyère-stuffed Salmon Patties with Salad
1 godz. 5 min
Oriental beef stew with pearl couscous
40 min
Fish Stew
45 min
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30 min
Chicken Pastilla
1 godz. 25 min
Couscous with chicken, lamb and spicy sausages
1 godz. 10 min