Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g reife Tomaten, halbiert
- 1 - 2 Knoblauchzehen
- 80 g grüne Paprika, in Stücken
- 40 g Zwiebeln, halbiert
- 100 g Salatgurke, in Stücken
- 10 g Rotweinessig
- ½ TL Salz
- 10 - 20 g Olivenöl
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 268 kJ / 64 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Błonnik
- 2.7 g
Alternatywne przepisy
Gurken-Melonen-Suppe
40min
Kalte Erbsen-Basilikum-Suppe
35min
Gekühlte Erbsen-Gazpacho mit Buttermilchschnee
4 Std. 30 Min
Sweet Hot Gazpacho
25 Min
Kalte Caprese-Suppe
2 Std. 15 Min
Gurkenkaltschale
2 Std. 15 Min
Wassermelonen- Gazpacho
1h 30min
Gurkenkaltschale
15min
Gazpacho à la Sansibar mit Avocadotatar
30 Min
Kalte Gurkensuppe
15min
Gurkenkaltschale mit Avocado
1 Std. 20 Min
Gazpacho Andalusia
40min