Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g reife Tomaten, halbiert
- 1 - 2 Knoblauchzehen
- 80 g grüne Paprika, in Stücken
- 40 g Zwiebeln, halbiert
- 100 g Salatgurke, in Stücken
- 10 g Rotweinessig
- ½ TL Salz
- 10 - 20 g Olivenöl
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 268 kJ / 64 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Błonnik
- 2.7 g
Alternatywne przepisy
Kalte Avocadosuppe mit gebratenen Tomaten
20 min
Gurkenkaltschale
2h 15min
Gurkenkaltschale mit Avocado
1h 15min
Gurkenkaltschale
15 Min
Wassermelonen- Gazpacho
1 godz. 30 min
Kalte Gurkensuppe
15 Min
Gazpacho à la Sansibar mit Avocadotatar
30 min
Ziegenkäse-Terrine mit Oliven
6h 20min
Auberginen-Dip
50 min
Gazpacho | Petersilie | Burrata
1 Std. 50 Min
Gurkenkaltschale mit Avocado
1 godz. 20 min
Gazpacho Andalusia
40 min