Urządzenia i Akcesoria
Fenchelgemüse
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 Portionen
Składniki
-
Fenchelknollen mit Grün, in Scheiben (2-3 cm)600 g
-
Parmesan in Stücken40 g
-
Butter in Stücken50 g
-
Salz¼ TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
7 g
Kalorie
731 kJ /
175 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
6.3 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Viva l'Italia
75 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Fenchelsalat mit bunten Tomaten
10 min
Spargel mit Bozner Sauce
1 godz. 25 min
Lauwarmer Romanescosalat
40 min
Romanesco-Salat
1 godz. 40 min
Pochierter Porree mit Senf-Vinaigrette
45 min
Mangold-Ingwer-Suppe
40 min
Sauce mit rotem Radicchio
25 min
Mangoldrisotto
50 min
Sellerie-Kartoffelstampf mit Kabeljau und Paprika-Salsa
1 godz. 5 min
Schwarzwurzeln mit Curry-Hollandaise
1 godz.
Fränkisches Apfelweißkraut
50 min
Möhrengemüse mit Frühlingszwiebeln
20 min