
Urządzenia i Akcesoria
蔥爆筍絲豬肉
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 人份
Składniki
-
豬里肌肉 切絲300 克
-
醬油25 克
-
米酒1 ½ 大匙
-
鹽¼ 茶匙
-
糖1 大匙
-
香油1 大匙
-
黑胡椒粉2 茶匙
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
五香粉½ 茶匙
-
蒜頭20 克
-
油10 克
-
蔥 切段50 克
-
熟竹筍 切絲200 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
242 kcal /
1013 kJ
Białko
18.8 g
Tłuszcz
14 g
Węglowodany
9.5 g
Błonnik
2.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

胃口大開下飯菜
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan