酪梨沾醬

4.5 2 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
650 克

Składniki

  • 新鮮香菜 ,只取葉子
    5 枝
  • 洋蔥 ,切塊
    100 克
    100 克 紫洋蔥, ,切塊
  • 新鮮辣椒 (任何種類) ,去籽,切段
    2 根
  • 蒜頭
    1 粒
  • 番茄 切塊
    1 顆
  • 酪梨 ,去皮去籽,切塊(約5公分)
    450 克
  • 新鮮檸檬汁
    2 大匙
  • plus extra for seasoning
    1 茶匙

Wartości odżywcze na 650 克

Kalorie 862 kcal / 3608 kJ
Białko 14.6 g
Tłuszcz 68.9 g
Węglowodany 69.5 g
Błonnik 39.5 g
Tłuszcz nasycony 9.6 g
Sód 2379.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...