Urządzenia i Akcesoria
酪梨沾醬
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
650 克
Składniki
-
新鮮香菜 ,只取葉子5 枝
-
洋蔥 ,切塊100 克
-
新鮮辣椒 (任何種類) ,去籽,切段2 根
-
蒜頭1 粒
-
番茄 切塊1 顆
-
酪梨 ,去皮去籽,切塊(約5公分)450 克
-
新鮮檸檬汁2 大匙
-
鹽 plus extra for seasoning1 茶匙
Wartości odżywcze na 650 克
Kalorie
862 kcal /
3608 kJ
Białko
14.6 g
Tłuszcz
68.9 g
Węglowodany
69.5 g
Błonnik
39.5 g
Tłuszcz nasycony
9.6 g
Sód
2379.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

精選中西式醬料&沾醬
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan